Barren en restaurants

Kleine hapjes, uitgebreide diners, frisse cocktails, bijzondere siropen, er is voor ieder wat wils. De keukens serveren tot laat in de avond of tot het op is. Alle keukens werken met bio-industrie vrije producten en er worden minimumclaims gesteld aan de mee reizende restaurants. Zo moet alle vis voldoen aan de norm en is er uitsluitend vlees en gevogelte van binnen Europa te vinden op het festivalterrein. Meer informatie hierover vind je hier. We produceren zelf zo min mogelijk afval door gebruik te maken van porseleinen serviesgoed, borden, bestek en herbruikbare glazen.
Bij sommige restaurants is het mogelijk om vooraf te reserveren.

Speciale diëten en allergieën kunnen altijd bij de bestelling gemeld worden. De meeste restaurants kunnen hier rekening mee houden.

We schenken uitsluitend kraanwater met en zonder bruis, in plaats van bronwater. De biologische huiswijn zit in PET flessen, een ECO-vriendelijke verpakking. De fles is recyclebaar, de productie kost minder energie en de fles is tien keer lichter dan een glazen fles. Dat zorgt voor minder CO2 uitstoot bij het vervoer. Dit jaar schenken we een nieuwe biologische huiswijn, TreeBorn Wine. Met de verkoop van deze wijn ondersteunen we Weforest en worden deze zomer 20.000 bomen gepland in een gebied zes keer zo groot als de vier parken van de Parade samen.