FAQ Algemeen

Iedere middag is er KinderParade. Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag vanaf 15.00 uur en op woensdag, zaterdag en zondag vanaf 14.00 uur is er een doorlopend programma speciaal voor kinderen. Onder Voorstellingen vind je het kinderprogramma.
Daarnaast kunnen kinderen timmeren en schilderen bij Villa Lila, zweven in de Zweefmolen, dansen bij de Silent Disco en een eigen Parade-outfit maken bij de Kinderlockers.

De exacte aanvangstijden per voorstelling vind je dagelijks vanaf 15.00 op deze site. Voorstellingen spelen meerdere keren per avond. De laatste voorstellingen zijn rond 23.00 uur afgelopen (op vrijdag en zaterdag om 00.00 uur). Vanaf 22.30 uur begint de muziekprogrammering. Deze duurt tot 23.45 uur (op vrijdag en zaterdag tot 00.45 uur).

Foto’s maken voor eigen gebruik is toegestaan. Fotografen die in opdracht, voor professioneel gebruik, foto’s willen maken op de Parade, vragen we vooraf toestemming te vragen aan mijke@mobilearts.nl. Wij beslissen per aanmelding of we akkoord gaan met het verzoek en hoe we omgaan met beeldgebruik. Hetzelfde geldt voor filmen op de Parade.

 

Nee, het is niet toegestaan om zelf meegenomen drank of eten op de Parade te nuttigen.

Op het Paradeterrein bevinden zich meerdere restaurants met een gevarieerde kaart, zowel op culinair als op financieel gebied. Onder eten en drinken op deze site vind je informatie over de verschillende restaurants.

De Parade is een buitenfestival in stadsparken. Het programma wordt gepresenteerd in authentieke theatertenten die meestal alleen via een trap toegankelijk zijn. Onze medewerkers ter plekke zijn je echter graag behulpzaam om je de tenten in of uit te helpen. Meld je bij de portiers bij de ingang van het terrein en zij helpen je verder. Op de Parade bevindt zich een rolstoeltoilet.

Wij accepteren geen briefjes van € 100, € 200 of € 500.

Helaas, honden zijn niet toegestaan.