Welkom

Met een aantal Parade-klassiekers en een jubileumvoorstelling viert de Parade deze zomer haar 25e verjaardag. In totaal staan er ruim 100 theater-, dans- , mime- en muziekvoorstellingen op het programma, merendeel speciaal voor de Parade gemaakt. Het rondreizende theaterfestival start in in Rotterdam, om vervolgens met haar tenten en restaurants door te reizen naar Den Haag, Utrecht en Amsterdam, waar de Parade haar tournee op zondag 23 augustus afsluit.

Naast de avondvoorstellingen, is er iedere dag ook een KinderParade met een uitgebreid scala aan theatervoorstellingen, muziekoptredens en workshops. Elke dag kan je timmeren en schilderen bij Villa Lila, dansen in de Silent Disco, zelf poffertjes bakken en natuurlijk een kindervoorstelling bezoeken.

Data Parade 2015

Rotterdam 18 t/m 28 juni – Museumpark, Rotterdam
Den Haag 3 t/m 12 juli – Westbroekpark, Den Haag
Utrecht 17 juli t/m 2 augustus – Moreelsepark, Utrecht
Amsterdam 7 t/m 23 augustus – Martin Luther Kingpark, Amsterdam

Online kaartverkoop

Een deel van de online kaarten voor voorstellingen van Utrecht zijn op deze website te bestellen. Houd de website in de gaten voor de start van de online kaartverkoop van de andere steden. Kijk voor meer informatie over de kaartverkoop, bij kaartverkoop of FAQ kaartverkoop, in onderstaand keuzemenu.

Tolken Nederlandse Gebarentaal

Ook dit jaar werkt de Parade met tolken bij verschillende voorstellingen. Zie onderstaand keuzemenu voor meer informatie over dit programma.